Ostravarna na Fifejdách

Telefon: 720970470
E-mail: info@startronic.cz
Web: www.restaurace-ostravarna-fifejdy.cz

OSTRAVARNA – POCTIVÁ PIVOVARSKÁ HOSPODA!

Nová poctivá pivovarská hospoda v Ostravě Fifejdách na ulici Ahepjukova je stylová restaurace s prvotřídní kuchyní, prvotřídním tankovým pivem Ostravar a zahrádkou s obsluhou.

Jen pivo z tanku má tu nejvyšší kvalitu zajištěnou skladováním se stálou teplotou bez kontaktu se vzduchem. Díky tomu nezvětrává a má správný říz. Do vychlazeného krýglu můžete dostat Ostravar Premium, Original, Mustang nebo Speciály ze spilky.

Kuchyně Ostravarny na Fifejdách ctí osvědčené tradiční české recepty. Základem jsou domácí nakládané tvarůžky, které jsou tím nejlepším k pivu. Ochutnejte také tvarůžkový tatarák vyráběný dle originální receptury a podávaný s topinkami z domácího chleba pečeném v naší vlastní peci. Milovníky české klasiky určitě potěší luxusní svíčková na smetaně, pivovarský gulášek nebo poctivý kuřecí nebo vepřový řízek.

Speciality - kuřecí, kotleta na pivě, steak ze svíčkové nebo vepřové koleno osloví i toho největšího gurmána. Vyznavače lehčích pokrmů jistě potěší svěží saláty a mlsouny kynuté knedlíky s borůvkami. Nabízíme Vám také pravidelně se měnící sezónní nabídku jídel.

Kromě prvotřídního piva nabízíme také širokou nabídku nealkoholických a alkoholických nápojů z celého světa a širokou paletu bílých a červených vín.