Ostravarna U Jubilejní
RESTAURACE

Ostravarna U Jubilejní
Hasičská 551/52, Ostrava

aktuální info

Specialitou naší hospody je trhaná vepřová plec z Jihu. Pomalu pečená plec z mladého vepříka, kterou při nízké teplotě pečeme 13 hodin a na závěr zaudíme třešňovým dřevem. Maso nekrájíme, trháme ho na vlákna, aby zůstalo pěkně šťavnaté a uchovalo v sobě maximum chuti. Recept jsme přivezli z jižní Caroliny (neplést s Novou Karolinou) a nabízíme ji ve třech variantách.
Specialitou naší hospody je trhaná vepřová plec z Jihu. Pomalu pečená plec z mladého vepříka, kterou při nízké teplotě pečeme 13 hodin a na závěr zaudíme třešňovým dřevem. Maso nekrájíme, trháme ho na vlákna, aby zůstalo pěkně šťavnaté a uchovalo v sobě maximum chuti. Recept jsme přivezli z jižní Caroliny (neplést s Novou Karolinou) a nabízíme ji ve třech variantách.
Po 22.4.
Jemný hráškový krém 0,33 l 49 Kč
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: MLADÉ JARNÍ KUŘÁTKO nadívané bylinkovou nádivkou, s opečenými bramborami grenaille a malým míchaným salátkem 450g 219 Kč
2. KRÁLIČÍ STEHNO NA SMETANĚ s karlovarskými knedlíky 200g 169 Kč