Ostravarna U Jubilejní
RESTAURACE

Ostravarna U Jubilejní
Hasičská 551/52, Ostrava

aktuální info

Specialitou naší hospody je trhaná vepřová plec z Jihu. Pomalu pečená plec z mladého vepříka, kterou při nízké teplotě pečeme 13 hodin a na závěr zaudíme třešňovým dřevem. Maso nekrájíme, trháme ho na vlákna, aby zůstalo pěkně šťavnaté a uchovalo v sobě maximum chuti. Recept jsme přivezli z jižní Caroliny (neplést s Novou Karolinou) a nabízíme ji ve třech variantách.
Specialitou naší hospody je trhaná vepřová plec z Jihu. Pomalu pečená plec z mladého vepříka, kterou při nízké teplotě pečeme 13 hodin a na závěr zaudíme třešňovým dřevem. Maso nekrájíme, trháme ho na vlákna, aby zůstalo pěkně šťavnaté a uchovalo v sobě maximum chuti. Recept jsme přivezli z jižní Caroliny (neplést s Novou Karolinou) a nabízíme ji ve třech variantách.
PÁ 14.12.
Francouzská
1. Tip šéfkuchaře: hamburská vepřová kýta s houskovými knedlíky 150g 104 Kč
2. SMAŽENÉ RYBÍ FILÉ s máslovou bramborovou kaší (varianta bez lepku na vyžádání) 150g 109 Kč
3. Dukátové buchtičky s krémem 300g 85 Kč
4. GNOCCHI CARBONARA se sušenou šunkou, smetanovou omáčkou a sýrem Gran Moravia 300g 149 Kč
5. Zelný salát s koprem 100g 25 Kč