|
Hovězí vývar s bylinkovým kapáním |
|
1. |
KUŘECÍ CORDON BLEU s petrželkovými bramborami 150g |
159 Kč |
2. |
žemlovka s jablky a tvarohem, zapečená sněhem (veggie) 300g |
148 Kč |
3. |
TIP ŠÉFKUCHAŘE: ZÁHORÁCKÝ ZÁVITEK Z VEPŘOVÉ PEČENĚ se šťouchanými bramborami s cibulkou (bez lepku) 150g |
154 Kč |
4. |
ZABÍJAČKOVÝ ŘÍZEK Z KOTLETY Z LÁKU, s bramborovým salátem 150g |
189 Kč |
5. |
Jitrnice a jelito pečené na sádle s bramborovou lepenicí 200g |
174 Kč |
6. |
Salát z červené řepy s křenem a medovou zálivkou 1 porce |
39 Kč |
7. |
TATARSKÁ omáčka 50g |
23 Kč |
8. |
ĎÁBELSKÁ omáčka 50g |
23 Kč |
9. |
DEZERT z naší cukrárny 1 porce |
89 Kč |
10. |
čepovaná malinovka 0, 3l |
24 Kč |