|
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky, nudlemi a zeleninou |
63 Kč |
|
Frankfurtská polévka |
63 Kč |
| 1. |
Kuřecí supreme sous-vide, plněné mozzarellou a prosciuttem, doplněné silným demi-glace, servírované s batátovi hranolky a ďábelkou. |
253 Kč |
| 2. |
Halušky míchané s brynzou, sypané domácím uzeným od Špejlíků a škvařenou slaninou |
229 Kč |
| 3. |
Pečené krůtí maso na rozmarýnu, podávané s bramborovo-mrkvovou kaší, doplněné salátem Coleslaw |
238 Kč |
| 4. |
Filírovaná vepřová panenka sous-vide, servírovaná s omáčkou ze zeleného pepře, podávaná s domácími bramborovými hranolky |
258 Kč |
| 5. |
Restované kuřecí maso se zeleninou, podávané se smaženými rýžovými nudlemi |
256 Kč |
| 6. |
Hovězí roštěná podávaná s dušenou rýží, zdobená jarní cibulkou |
269 Kč |
| 7. |
Steak z lososa podávaný s kuskusem, míchaným s pikantní grilovanou zeleninou a brusinkami |
269 Kč |
| 8. |
K menu nabízíme mátový čaj |
50 Kč |