Zábavní centrum Hornik

Telefon: +420 734 876 767
E-mail: info@zabavahornik.cz
Web: www.zabavahornik.cz

Laser Game / Virtuální realita / Archery Game / NERF aréna

Zábavní centrum Horník je místo plné zábavy, pohybu a adrenalinu, kde můžete vyzkoušet sportovně - společenskou aktivitu Laser Game, hernu s virtuální realitou, moderní pohybovou hru Archery Game a hru s blástry NERF.
V roce 2012 jsme zahájili provoz X Laser game a postupně se snažili vymazlit jak arénu, tak i vybavení a celkové prostředí. V průběhu let jsme postavili větší šatny a sprchy, které byly opravdu potřeba, protože u nás se rozhodně nekempí a během hry zamakáte i na fyzičce. Přibyl také X Box s Kinectem a luxusní stolní fotbálek 4P, takže se u nás nenudíte ani na vteřinu.

Protože jsme nechtěli zaspat dobu, koncem roku 2016 jsme se pustili do přípravy herny s virtuální realitou. Herna frčí od ledna 2017 se třemi sety HTC Vive, Oculus Riftem a automobilovým racing simulátorem. Užijete si u nás volnost pohybu ve virtuálních světech a parádně se odreagujete.

Od září jsme spustili úplně novou věc, a to Archery game. Sportovní, adrenalinová hra s luky a speciálními šípy, původem z Kanady a příbuzná paintballu. Osvojíte si při ní nové dovednosti a zažijete neuvěřitelné množství legrace. Parádní aréna s umělou trávou a překážkami, hra až pro 18 hráčů současně a velké stylové zázemí s barem... To prostě musíte vyzkoušet!

No a protože si nedáme pokoj, přidali jsme na přelomu 2017/2018 ještě NERF arénu. Hřiště pro Archery game se totiž perfektně hodí pro pořádnou bitvu s neskutečně populárními plastovými blastry. Myslíte, že vás nějaké dětské pistolky nezajímají, protože je to pro mimina? Mýtus - dospělí u nás řádí často mnohem víc, než mladší generace!