Belvedér
RESTAURACE ROZVOZ S SEBOU

Belvedér
Navigovat Navigovat Facebook

Městská část: SLEZSKÁ OSTRAVA
U Staré elektrárny 2050/38, Slezská Ostrava


Telefon: 604 160 380
E-mail: aolbrich@seznam.cz
Web: www.belvederostrava.cz

Srdečně Vás zveme na příjemné a klidné posezení v exkluzivním moderním interiéru prosklené nekuřácké restaurace s velmi dobrou přístupností z centra.

Pokud si chcete opravdu pochutnat, jste na té správné adrese. Každý den, od pondělí do pátku, máme pro Vás připraven výběr z poledního menu. V nabídce máme také velký výběr jak alkoholických tak nealkoholických nápojů, káv a točené pivo Pilsner Urquell.

Součástí restaurace je oddělený salónek, ve kterém je možno pořádat firemní akce, rodinné oslavy nebo obchodní schůzky. Salónek má kapacitu cca 25 osob, při větší společnosti je po předešlé domluvě k dispozici celá restaurace. Za využití restaurace si neúčtujeme žádné nájemné. Pokrmy a nápoje pro Vaši akci si můžete vybrat z našeho jídelního a nápojového lístku. V případě jakýchkoli dotazů nebo specifických požadavku nás prosím kontaktujte na e-mail nebo telefon. Pro naše zákazníky zajišťujeme dostatečný počet parkovacích míst, což je pro tyto účely potřebné. Návštěvníkům také nabízíme přístup k Wi-Fi.

V letních měsících je otevřena venkovní zahrádka, která je skvělým místem pro relaxaci. Taktéž je zde umožněn přístup Vaším čtyřnohým miláčkům.

Na Vaši návštěvu se bude těšit náš milý kolektiv.