Vegetariánská restaurace BURFI

Po 12.4.
Cizrnový krém
1. KADHI OMÁČKA S RÝŽÍ - zelenina ve smetaně na indický způsob (L, H)
2. Těstovinový salát (p, h)
3. HALVA - indická pochoutka z pražené krupičky (P, A, L, Se)

Út 13.4.
Zelňačka (l, si)
1. Kofty z červené řepy s rajskou omáčkou a kuskusem (p, v, l, c, h)
2. Cizrnový salát
3. Sladká buchta (p, l)

St 14.4.
Cepetková polévka (l, c)
1. Zeleninové sabdži s tofu a rýží (s, l, c, h)
2. Salát z červeného zelí
3. HALVA - indická pochoutka z pražené krupičky (P, A, L, Se)

Čt 15.4.
Koprová polévka (l)
1. Zapečené brambory se zeleninou a smetanou (s, lh)
2. čočkový salát
3. Sladká kulička (a, l, se)

Pá 16.4.
Polévka s houbami (l)
1. Karamelové zelí se zeleninovými kuličkami (p, v,, l, c, h)
2. Salát z červené řepy
3. HALVA - indická pochoutka z pražené krupičky (P, A, L, Se)