Gokana Sushi Bar

Telefon: 420720588588
E-mail: tomas@gokana.cz
Web: www.gokana.cz

Gokana sushi bar je čerstvým projektem na gastronomické mapě České republiky. První hosty jsme přivítali v říjnu roku 2011 a díky velkému ohlasu a nedostatku kapacity jsme se na počátku roku 2012 přestěhovali do nových prostor v kultovní Stodolní ulici. Do projektu vytvoření nové Gokany jsme zapojili kreativní designové studio Artbureau, jež mělo za úkol sladit japonskou kulturu s neopakovatelným genius loci Ostravy.

Proto v Gokaně najdete detaily, které reflektují místní region (servis pokrmů na břidlicových podnosech, karafa vody s uhlím, dekorativní měděné předměty, antracitová barva stěn a dřevo z Beskydských hor) vše v kombinaci s moderním minimalismem a čistou linií, atributy typickými pro japonský styl Feng Šuej.


Sushi je celosvětovým fenoménem a my vám tento trend chceme přenést i do Slezského kraje. Sushi není pouze pokrmem, je to životní styl. Tak jako je pro každého obyvatele Japonska samozřejmostí podávat ty nejčerstvější a nejkvalitnější suroviny i my v Gokaně vám nabídneme prvotřídní čerstvé pokrmy v luxusním neopakovatelném prostředí prvního ostravského Sushi baru. Gokana znamená v japonštině luxusní.

Přijměte pozvání na skutečné japonské sushi a rozšiřte tak své gastronomické obzory o jedinečný gurmánský zážitek.

Těšíme se na vaší návštěvu
Tým Gokana Sushi Baru