Hotel Jan Maria ****

Telefon: 595 245 111
E-mail: rezervace@jan-maria.cz
Web: www.jan-maria.cz

Provozní doba restaurace:
10:00 - 23:00

Provozní doba bowlingu:
10:00 - 21:00

Hotel Jan Maria se nachází v objektu bývalé šachty "JAN MARIA" na Slezské Ostravě. Má výbornou strategickou polohu, nachází se jen pár minut jízdy autem od centra Ostravy. Z hlavního vlakového či autobusového nádraží se k nám dostanete tramvají č. 1, 2, 4, 8, 12 nebo trolejbusem č. 101 a 110.

Hotel se nachází v blízkosti nákupního střediska Forum Nová Karolina, Slezskoostravského hradu, ZOO, výstaviště Černá louka a Stodolní ulice.

Nabízíme Vám možnost komfortního a stylového ubytování. Součástí hotelu je design restaurace, 4 dráhový bowling a vinný sklípek. Pro relaxaci můžete v našem hotelu využít infra saunu nebo whirlpool. Nabízíme řadu sportovních aktivit, součástí hotelu je fitness centrum a víceúčelové sportovní hřiště. Samozřejmostí je Wi-Fi připojení a parkování zdarma.

HOTEL
Hotelové pokoje jsou nekuřácké, vybavené Wi-Fi, trezorem s číselným kódem, telefonem s přímou volbou, minibarem, LED televizí, vysoušečem vlasů. Některé pokoje jsou s klimatizací. Na vyžádání Vám připravíme žehlící set, přistýlku a dětskou postýlku.

RESTAURACE
Naše design restaurace nabízí špičkovou gastronomii u které používáme regionální, zdravé suroviny a moderní technologie. Součástí restaurace je venkovní krytá terasa a v zimních měsících podtrhuje skvělou atmosféru hořící krb. Salonek má kapacitu 50 osob.

BOWLING
Při pořádání firemních akcí či oslav můžete využít hotelového čtyřdráhového bowlingu. Dráhu si můžete osvětlit speciálním GLOW efektem. Pro nejmenší hráče je možné upravit mantinely dráhy. Součástí bowlingu je restaurace.

REZERVACE ONLINE http://www.jan-maria.cz/cz/rezervace/