Zaječský vinný sklep

Telefon: +420 724 969 785
E-mail: info@zajecskysklep.cz
Web: www.zajecskysklep.cz

Exkluzívní kuchyni a perfektní servis Vám nabízí ostravská stylová restaurace Zaječský vinný sklep s velkou kapacitou a dalších 25 v odděleném salónku. Zaměřujeme se na polední menu, mezinárodní speciality a kvalitní moravská vína. A práce nás těší!

Náš šéfkuchař Václav Langr nasbíral cenné zkušenosti při práci s kuchařskými mistry v michelinské restauraci Ratshotel v německém Haltern am See a po návratu do Ostravy sestavil tým nadšených profesionálů, kteří se postarají o vaše chuťové buňky.

Při pohledu do jídelního lístku poznáte, že nás vaření opravdu baví a inspiruje k nekonečnému hledání toho nejlepšího menu. Suroviny si buďto pěstujeme sami, jako třeba bylinky, nebo je čerstvé dovážíme od osvědčených dodavatelů. Sledujeme světové trendy a do menu například vnášíme prvky molekulární gastronomie. Zároveň kreativně pracujeme i s českou tradiční kuchyní. Pravidelně jezdíme degustovat aktuální vinařskou úrodu a zvažujeme, čím našeho hosta potěšit.

Sommelier Zaječského vinného sklepa Vám pomůže s výběrem toho správného vína a provede Vás zákoutím lahodných moravských vín.

A nejen to. Zajistíme, abyste se u nás dobře bavili a cítili jako doma při různých slavnostních příležitostech jako jsou svatby, firemní akce či rauty a catering.

Nasloucháme přáním našich hostů a proto jsme schopni uspokojit Vaše nejrůznější požadavky.