Cafe&Pasta Snídaňuj Centrum
RESTAURACE ROZVOZ

Cafe&Pasta Snídaňuj Centrum
Navigovat Navigovat Facebook Instagram

Městská část: MORAVSKÁ OSTRAVA A PŘÍVOZ
Přívozská 1787/30 1787/30, 70200 Ostrava


Telefon: +420 771 199 030
Objednávky: +420 603 299 303
E-mail: info@snidanuj.cz
Web: www.snidanuj.cz

V první vlně koronaviru 2020, se stala „nemilá věc“, že jsme měli na sebe v rodině více času. Já i manželka jsme byli zvyklí, být větší část roku na cestách mimo domov. Najednou jsme si začali sami vařit a stal se z toho náš rituál a požitek.

Začali jsme si plánovat dopředu den, dva, týden, co budeme mít na snídani, večeři, oběd a to hlavní, těšit se na to. Jelikož jsme oba sportovci, tak jsme hledali inspiraci v jídlech, po kterých se budeme cítit fajn, neuškodí, ba naopak podpoří naše sportovní ambice. Po několika měsících testování na sobě samých jsme si řekli, že je to paráda, já se cítil v životní formě. Asi tomu osud chtěl, v práci se mnou po 6 letech přestali počítat. Ještě jednou děkuji do firmy, kterou když miluješ, tak není co řešit.

Poté už to šlo rychle. Hledal jsme novou cestu…cestu, kde budeme dělat něco, co nás opravdu baví, která bude naši každodenní součastí a přitom nemusíme poslouchat nějakého maníka, co a jak máme udělat. A tak jsme začali testovat na našich známých to, co si vaříme my. Zpětná vazba byla fantastická, nebylo co řešit, šli jsme do toho.

S manželkou jsme si řekli, že půjdeme pouze cestou rozvozu a budeme nabízet pouze snídaně, svačiny a dezerty v obalech, které nebudou v rozporu s moderními ekologickými standarty. Naším cílem je nemít plasty z ropy, jako neobnovitelného zdroje a zaměřovat se na ekologičtější verze jako BIO plast, nebo rPET, který se dá použít vícekrát.

To samé se týká i přípravy snídaní, ty jsou pouze z čerstvých a zdravých, pro tělo prospěšných surovin. V tomto roce budeme dělat všechno pro to, abychom měli minimálně jablko v BIO kvalitě.

Baví nás to a doufáme, že stejně jako to baví nás, to bude i Vám chutnat.

13. 9. 2021 jsme slavnostně otevřeli naši restauraci Café&Pasta, kde si můžete vychutnat naše snídaně, italskou kávu a naše domácí těstoviny.