Hotel Maria ***

St 6.11.
Polévka: Krkonošská cibulačka s opečeným chlebem
1. VIP menu: 120g Norský losos na bylinkovém másle, bramborová kaše, hanácký salát
2. Menu I: 120g Kuřecí řízek v bylinkovém těstíčku, bramborová kaše, hanácký salát
3. Menu II: 400g Boloňské lasagne, přízdoba: polníček s rajčetem
4. Menu vegetariánské: 400g Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem
5. Menu bez mouky: 120g Norský losos na másle, 300g baby karotka s hráškem, přízdoba: polníček s rajčetem
6. VIP SALÁTY objednávejte 24 hodin předem.
7. VIP SALÁT: 500g Salát s tofu špízky, s cuketou, rajčaty, s okurkou, s kápií, jarní cibulkou, chedarovým dipem a indiánskou rýží

Čt 7.11.
Polévka: Hovězí vývar s celestýnskými nudlemi
1. Menu I: 120g Hovězí svíčková na smetaně, houskový knedlík
2. Menu II: 120g Vepřová krkovička s opečenou anglickou slaninou na bretaňských fazolích, kyselý okurek, chléb
3. Menu vegetariánské: 230g Smažený květák, vařené brambory, ďábelská omáčka
4. Menu bez mouky: 120g Hovězí plátek přírodní, 300g lázeňská zeleninová směs, tzaziky
5. VIP SALÁTY objednávejte 24 hodin předem.
6. VIP SALÁT: 500g Thajský salát s kuřecím masem, bambusovými výhonky, proužky cukety a červené papriky, cherry rajčátky, arašídy, sladkokyselou chilli omáčkou, kari dresingem a rýží Basmati

Pá 8.11.
Polévka: Kozí brada
1. Menu I: 120g Vepřová panenka na grilované zelenině, pečené rozmarýnové brambory, koprový dip
2. Menu II: 120g Kuřecí nudličky na kari, špecle
3. Menu vegetariánské: Celozrnné špagety po milánsku se sójovým masem sypané sýrem
4. Menu bez mouky: 120g Vepřová plec sous-vide, 300g mexická zelenina, rajčatový salát
5. VIP SALÁTY objednávejte 24 hodin předem.
6. VIP SALÁT: 500g Salát s tuňákem, polníčkem, bylinkovým dipem a zeleninovou quinou (kukuřice, červená paprika, bazalkové pesto)