CIRKULUM 2023


7.6.2023 12:00 - 11.6.2023 19:00
CIRKULUM 2023
Slezskoostravský hrad
Navigovat Navigovat
Velevážené publikum, přistupte blíže!

Poznačte si datum 7.-11. června 2023. Chystá se jedinečný Mezinárodní festival nového cirkusu a pouličního divadla CIRKULUM 2023.
Do Ostravy se sjedou umělci z celého světa, aby vám předvedli to nejlepší ze svých akrobatických dovedností.


Přijďte za novými zážitky a nasajte jedinečnou atmosféru v úžasných kulisách Slezskoostravského hradu, kde vyroste pravá cirkusová vesnice. Těšit se můžete na pět dnů nabitých představeními nového cirkusu a pouličního divadla se špičkovými umělci a akrobaty ze všech koutů naší planety.

A pozor! Pro letošní ročník jsme si pro vás připravili několik novinek, které vám postupně představíme. Oproti předcházejícím ročníkům vyrostou v prostoru předhradí hned dvě cirkusová šapitó. V každém z nich pak bude speciální program.

Neváhejte vstoupit i do areálu hradu, kde bude připraven program nejen v amfiteátru, ale i v náhodných zákoutích hradeb. Můžete se těšit i na funky akrobatickou kapelu, která vám zpříjemní pohled na uměleckou instalaci.

Pro nejmenší návštěvníky festivalu bude po celou dobu otevřená interaktivní dětská zóna. Tam si budou moci vyzkoušet nejrůznější cirkusové disciplíny. Nebude chybět ani relax zóna pro piknik s přáteli. Podrobnosti o spuštění prodeje vstupenek se dozvíte z naší facebookové události i na dalších sociálních sítích. Nezapomeňte nás sledovat, ať vám nic neunikne.

Děkujeme našim spolupořadatelům a partnerům, bez kterých by se náš umělecký festival nemohl konat.

FB událost: www.facebook.com/events/720098086440265

Podobné události