Trhy, co se hledají


15.8.2020 09:00 - 14:00
Trhy, co se hledají
Malá Kodaň
Navigovat Navigovat
Otevření Pěší zóny "Malá Kodaň" s farmářskými trhy na Havlíčkově nábřeží (před budovou Hudebního světa) po dobu několika po sobě jdoucích víkendů.

Na trzích se můžete těšit na kvalitní lokální výrobky, farmářské výpěstky a autorskou tvorbu místních designéru.

Naše trhy si zakládají na vysoké kvalitě prodejců a zajímavé zahraniční street food zóně, kde můžete ochutnat autentická jídla zástupců různých mezinárodních kuchyní, jejichž představitelé se budou na trzích různě střídat.

Celá tato akce Pěší zóny Malá Kodaň je tak trochu šitá horkou jehlou a všichni zainteresovaní organizátoři fungují na bázi dobrovolnictví bez nároku na honoráře (Dock, Provoz u řeky i TrhyCoSeHledaji). Proto prosíme o strpení nějakých chybiček jsme otevření námitkám i pomoci. Věříme, že každá další sobota bude lepší a lepší a ukážeme si, že by tato pěší zóna třeba jednou mohla na víkendy zůstat trvale.

Proč to tak děláme?

Rádi bychom zlidštili část centra města, kterou už i dnes hojně navštěvují lidé a my se jen snažíme dodat jak kulturní obsah, tak možnost podpořit lokální ekonomiku a hlavně pomoci našim prodejcům přežít a nezkrachovat tuto nelehkou dobu celosvětové pandemie.

Naše velké díky patří městskému obvodu Městský obvod Moravská Ostrava a Přívoz, MAPPA Ostrava, Davidu Witoszovi, Kateřině Šebestové, bez kterých by se nám tato víkendová pěší zóna nepodařila uskutečnit. Právě kvůli jejich podpory si můžeme dovolit našim prodejcům nabídnou místa na akci zcela zdarma a doufat v to, že nás budete hojně navštěvovat a společně si užívat zbytek léta a první polovinu záři.

FB událost: www.facebook.com/events/1005306929908477

Podobné události