|
Hráškový krém s bazalkovým pestem a krutóny |
53 Kč |
|
Frankfurtská polévka |
53 Kč |
1. |
Grilovaná telecí játra, zdobená restovanou cibulkou, servírovaná s domácími bramborovými hranolky, doplněná naší ďábelkou |
229 Kč |
2. |
Bramborové pirohy plněné pomalu pečeným trhaným masem, servírované na lůžku z kysaného zelí, zdobené křupavou cibulkou |
202 Kč |
3. |
Nudličky z kuřecích prsou s restovanou červenou cibulkou, servírované s batátovými hranolky a naší ďábelkou |
212 Kč |
4. |
Smetanová houbová omáčka, podávaná s pomalu taženým hovězím masem a ztraceným vejcem, servírovaná s vařeným bramborem |
249 Kč |
5. |
Jemná domácí sekaná, servírovaná s hedvábnou bramborovou kaší, doplněná jarním kompotem |
208 Kč |
6. |
Žemlovka z vánočky s karamelizovanými jablky, marinovanými rozinkami a tvarohem, sypaná vlašskými oříšky |
182 Kč |
7. |
K menu nabízíme domácí rebarborovo-brusinkovou limonádu |
56 Kč |