Zdraví & duše - PŘESUNUTO


9.10.2020 10:00 - 10.10.2020 18:00
Zdraví & duše - PŘESUNUTO
Černá louka
Navigovat Navigovat
Z důvodu aktuální epidemiologické situace a s ohledem na očekávané zpřísnění vládních opatření, se Zdraví a Duše v plánovaném termínu tj. 9.-10.10. 2020 neuskuteční. Jednáme o náhradním termínu v polovině prosince. Pokud by vládní opatření stále trvala a nám situace nepřála, co nejdříve ohlásíme termín pro rok 2021.

Termín konání festivalu bude brzy uveřejněn, sledujte webové stránky.

Děkujeme za přízeň a podporu v této mimořádné době.
=========================================

Festival Zdraví a Duše se Vám představí s novou tváří a již po třinácté se můžete těšit na celou řadu osobností z alternativní sféry a více než 100 firem, které nabídnou své produkty a služby, kde hlavním zaměřením je zdraví, alternativa a esoterika.

Přihláška na www.zdravi-duse.cz/cz/vystavujici/prihlaska/

Na co se můžete těšit?

Připravili jsme pro Vás zcela nový koncept festivalu s umístěním pyramid přímo na výstavní ploše, které zajišťují proudění energie v hale a mají očistný vliv na každého návštěvníka. Dále umístění relaxačních zón, fontán a květin, které krásně provoní náš festival.

Součástí festivalu budou 3 přednáškové sály, které ponesou názvy léčivých a očistných kamenů. Přijali od nás pozvání známé tváře z řad osobností a máme radost, že Vám budeme moci představit mnohé z nich na přednáškách, workshopech, meditacích aj. Klademe velký důraz na ozvučení jednotlivých sálů, aby se program nepřekrýval s hlukem v hale a dalších sálech. Doufáme, že i toto přispěje k celkově zdárnému průběhu celé akce.

NOVINKOU je konání včelařského veletrhu Včela!!! www.jsemzostravy.cz/eventdetail.aspx?id=176026 v termínu Zdraví a Duše! Vzhledem k situaci (šíření viru a rozhodnutí vlády ČR) jsme nemohli akci uskutečnit na jaře. Věříme, že mnohým z Vás uděláme radost! Med a produkty z něj jistě patří ke zdraví každého z nás a Včela!!! krásně doplní festival o další nabídku.

* Otevírací doba
09. října 10:00 - 18:00 hod.
10. října 10:00 - 18:00 hod.

* Dvoudenní vstupné
150 Kč dospělý
80 Kč děti od 6 let, studenti, senioři (od 63 let včetně), TP, ZTP, ZTP/P
ZDARMA děti do 5 let včetně, doprovod ZTP/P

* Jednodenní vstupné
100 Kč dospělý
50 Kč děti od 6 let, studenti, senioři (od 63 let včetně), TP, ZTP, ZTP/P
ZDARMA děti do 5 let včetně, doprovod ZTP/P

IG: www.instagram.com/zdraviaduse
FB událost: www.facebook.com/events/3018272718293588

=============
PORTÁL JSEM Z OSTRAVY.CZ JE MEDIÁLNÍM PARTNEREM AKCE

Podobné události